Behandelingen

Hydradermie
Hydradermie.LIFT                          Beaute Neuve
Liftosome
Aromatic
Tres Homme
Masters Colors

Liftosome


Het “lifting”effect.

De LIFTOSOME behandeling is voor 100% gericht op het verstevigen en verjongen van de gelaatstrekken. Het warmtemasker modelleert de gelaatstrekken in 30 minuten en brengt concentraten van sinaasappel (vitamine C) en ginseng in de huid. Deze werkstoffen in combinatie met het warmte-effect, geven de huid volop nieuwe energie die de elasticiteit vernieuwt en nieuwe cellen regenereert. U zult zien dat uw huid gladder is en dat tekenen van vermoeidheid zijn verdwenen. U ziet er weer jong uit en voelt u als herboren.

 

De geheimen van de behandeling:

Het serum met een hoge vitamine concentratie

Met lichte effleurages masseert de schoonheidsspecialist het serum in, dat een hoge concentratie aan gevitamineerde extracten van sinaasappel en ginseng bevat. Deze werkstoffen staan bekend om hun revitaliserende werking op vermoeide organismen.
 

Het modellerend warmtemasker

Het modellerend masker geeft een zachte warmte af die zorgt dat de werkstoffen beter intrekken en zich in de huid verspreiden. Het masker wordt langzaam hard en hecht zich op het gezicht waarbij het de gelaatstrekken modelleert en de spieren ontspant.
 

De massage met chitine

De behandeling wordt afgesloten met een massage met chitinegel, een stof die het elastische weefsel van de huid “herstructureert”. Het gezicht ziet er daarna als het ware verjongt uit en heeft een nieuwe uitstraling. Aan het eind van de behandeling is het gezicht ontspannen, de huid veerkrachtiger en ziet de steviger geworden hals er jonger uit.

 

 

 

 

 

naar boven                  

Home | Behandelingen | Producten | I.P.L.Ontharing/Huidverbetering Voeding | Tarieven | Nieuws | Contact